Bonusway

Har ni testat att använda er av Bonusway när ni handlar online? Om inte, gör det.
Jag som handlar mycket på nätet (det är alltid billigare) tycker att Bonusway är helt fantastiskt. Och helt ärligt, jag vet inte ritkigt hur det går ihop....
Men de ger mig återbäring i % på alla köp, som jag sedan får ut i rena/riktiga pengar. Jag får dem direkt till mitt konto. Just nu väntar jag på att 380:- ska trilla in på kontot. Hur gött är inte det? Genom att handla via deras sida så "tjänar" jag pengar på köp jag ändå skulle ha gjort. Sjukt men sant.
 
Bildresultat för bonusway

Julgran och julbak

Gårdagen gick verkligen i julförberedelsernas tecken! Först julbak i tre timmar hemma hos mamma och sedan klä julgranen. 

Vanligtvis tar vi in vår gran dagen innan julafton men Jonas kunde tydligen inte hålla sig i år!? När jag kom hem från stallet stod den i vardagsrummet så det var bara att sätta igång. 
Lägg märke till jonas fina "stjärna". Det är en virkad tomte som ska stå över en vinflaska. Fick den i julklapp av mormor för några år sedan. Jonas tyckte nu att den passade bättre i granen.
Lika bra att få in granen nu kanske då den ska ut inom kort. Vi ska ha två katter hemma över nyår och då bör granen vara borta. Annars har vi tre katter i toppen och den kommer garanterat välta. Så på tisdag den 27/12 åker den ut igen. Jäkla slöseri det är med alla dessa granar!

Smögens Hafvsbad

I helgen bjöd Jonas med mig på en spa vistelse på Smögen. Vi besökte Smögens Hafvsbad under ett dygn.

Så mysigt och lyxigt att få komma iväg bara vi två! Bo på hotell, äta god natt och bara umgås.
Dock var stället inget vidare om jag ska vara ärlig. Det fanns en bastu, en bubbelpool och en liten, kall inomhuspool thats it! Vi har varit på betydligt bättre spa är detta. Smögens är en mysig ö men Smögens Hafvsbad får 4/10 poäng av mig. 
Men oavsett vilket är jag otroligt nöjd med vår helg. Så härligt att hänga bara vi två.