Nu blir det grillning

Ska snart bege mig hemåt från jobbet. ja jag vet att jag smiter iväg lite tidigare men det är bara för att det vankas grillning hemma på uteplatsen. Två av Jonas polare kommer över, och sedan ska Johan också titta förbi. Åh vad mysigt det ska bli med häng på vår (vår fina och nystädade) uteplats. Det bästa med våren och sommaren är att dagarna blir så långa i och med att man sitter ute och gottar sig till klockan 22:)

Fan, idag är jag sugen på ett glas vin i vår solen. Dels för att fira min enorma skatteåterbäring men också för att en grillkväll med vännerna inte blir sig lik utan vin...Men jag har en vit månad, som har gått över i en vit period och det kommer jag hålla! Vet ännu inte när jag kommer börja drick alkohol igen men det lär ni märka. Min första fylla lär bli helt galen, kommer bli plakat av två glas, spy på förfesten och däcka innan klockan 01....Fest på vår uteplats för 2 år sedan!

Tack som fan!

Igår fick jag min deklaration. Var så himla nervös inför att öppna den för jag är livrädd över att ha betalt för lite skatt...Fick tillbaka 18 000:- förra året så därför drog jag mindre skatt på lönen detta året. Fick en jävla chock när jag såg min skatteåterbäring!! Drygt 23 000:- får jag tillbaka. Hur gick det till?

Jag tackar och tar emot, men det känns stört. Nog för att avdraget för räntan på lägenhetslånet gör mycket, men så jävla mycket?

Såg också att jag förra året fått lön från 8 olika företag/firmor. Hur många kan slå det? Jag är mästrarnas mästare på att hoppa in och ta extra jobb överallt:)

Slut för idag

Nu går jag från jobbet för idag, ska bege mig mot stallet. Trots att solen skiner och trots att jag inte varit där sedan i lördags så känner jag mig inte till 100% taggad. Är trött och lite seg idag. Hoppas att stallmiljön och världens bästa häst kan ge mig lite ny energi:)
Måste handla på vägen hem för jag har en sjukling där hemma att ta hand om. Ni vet hur killar blir när de är lite krassliga=nära döden typ. Så jag måste ta mitt ansvar som flickvän/fru och köpa massa gotti på Ica så att kraken där hemma piggnar till♥

Vill ni höra en rolig grej? Jonas kommer hata mig för att jag skriver detta men det är ju så kul....
Ni vet väl alla vad halsbränna är? Har man haft halsbränna så kan man inte blanda ihop det med något annat för det är svin obehagligt. Det svider, bränner i halsen och det känns surt som en uppstötning/spya. Ja ni vet ju vad jag menar.
Vi har tabletter mot halsbränna hemma för om jag råkar ut för det måste jag ta en, för det försvinner på 1 sekund då. Jonas har nu fått för sig att halsont och halsbränna är samma sak.
När han har ont i halsen så tuggar han halsbränne tabletter. Jag har försökt förklara för honom 100 gånger att det inte hjälper mot halsont, det är mot halsbränna. Men han menar på att det "bränner" och gör ont i halsen och det är vad dessa tabletterna ska hjälpa mot om man läser på förpackningen. Han fattar liksom inte skillnaden mellan vanligt ont i halsen och halsbränna. Så han tuggar i sig karta efter karta och tror att det ska hjälpa.
Är inte det roligt?! Hur kan man få för sig en sån sak?