Detta blir min död...

som min pappa alltid säger när han har problem med sin dator. Jag har dock större problem. Tänker inte säga vilken sorts problem, men jag kan säga som såhär: det här är illa!
Hela mitt liv motarbetar mig. Ingenting går som jag vill. Allting bara strular, går fel, skiter sig. Dessutom har jag svin ont i mitt lilla huvud. Nu vill jag bara hem, lägga mig under täcker och hoppas på att jag vaknar upp och inser att det är en mardröm. En mardröm som tar slut i samma ögonblick som man vaknar. Det hade varit gött.

Nu vill jag för första gången på länge lägga mig ner och ge upp. Det är väldigt olikt mig, jag som aldrig ger mig. Men nu är det fan nära. Tyvärr kan jag inte lägga mig ner och dö just nu, måste jobba, iväg till stallet, handla och sen hem. Dessutom håller vi på i en budgivning av ett hus i Utby. Det lär väl skita sig som allt annat. SEN ska jag hem och dö, dö för en kort stund.

Fan vad jag är trött på att vara Sara Wahlgren just nu!


Kan jag inte alltid få vara på bra humör, kan inte allting gå min väg, kan jag inte alltid få må bra? Är det så mycket begärt?

En andra chans

Kommer ni ihåg att jag fick en jätte fin, svart ring från Jonas när han kom hem från Afrika... Den som jag tappade bort efter en vecka...?!

Nu har jag fått en andra chans. I Tunisien kom han med två nya, svarta ringar. Så gulligt, att han vågar ge mig någon efter att jag tappade bort den förra. Men alla förtjänar en andra chans, eller i alle fall jag:)

Tyvärr var den som jag fick då lite för liten, men nu har Jonas bytt den och den här gången sitter den perfekt. Och jag har lovat mig själv att INTE slarva bort den. Jag ska skydda den med mitt eget liv. Så mycket betyder den för mig!
Titta vad fin den är. I love it.

Herbalife

Nu har jag fyllt på mitt lilla förråd med Herbalife produkter, känner att det är dags att ta tag i det där igen. Sommar och semester har inneburit några extra kilon och de måste genast bort.

Har knappt kunnat träna någonting de senaste två veckorna, har haft fullt upp varje eftermiddag. Men å andra sidan har jag ridit tre dagar i veckan och det är, tro det eller ej, värsta träningen. Är helt trött i kroppen efter varje ridpass...


Jordgubbs shake. Den godaste smaken om ni frågar mig!


Mellanmål. Gott och enkelt när man bli sugen och lite småhungrig.