Hus i Simrishamn uthyres i sommar

Nu finns pappas hus i Simrishamn för uthyrning.


Letar ni efter ett hus att hyra i sommar eller känner ni någon annan som kan vara intresserad? Huset hyrs ut veckovis under sommaren, även helger under vår/höst och vinter.
Jag kan verkligen rekommendera det här stället, det är en oas en idyll! Här finns allt man kan önska och lite till. Huset har fantastiskt läge och trädgården är super mysig. Relaxavdelningen med bubbelpoolen är som grädde på moset:)
Här finns 5 sovrum med 9-12 sängplatser, 3 toaletter, 2 badrum, tvättstuga och stora sällskapsutrymmen.
 
Jag har många fina minnen från detta stället, inte minst midsommarafton för några år sedan. Shit vilken jävla midsommar helg det blev! Helt galet och jag kommer för evig minnas den helgen.Ni som var där vet vad jag talar om...
 
Gå in på blocket.se för att läsa mer LÄNK.

Födelsedagar

 
I går fyllde min sambo och bästa vän år, 27 år gammal är han nu. Känns bra att jag kan säga att han bara är ett år (han är 27 och jag är 28) yngre än mig i tre månader framöver.
Firade gårdagen med paket och god mat. Jag hade köpt två plagg från NK/HL till honom och grillade oxfilé med tillbehör till middag. Blev en lyckad eftermiddag och kväll!
 
Storebror fyllde år för ett tag sedan och det ska vi fira med middag i stan ikväll. Men eftersom vi har två födelsedagsbarn så firar vi båda idag. Det blir först någon drink på något bra ställe och sedan middag på Levantine. Har aldrig ätit där men menyn ser lovande ut.
Hela stora familjen med respektive ska samlas inne i stan och ha en helkväll ihop. Jag har längtat efter den här kvällen länge nu och jag är taggad till max!
 
Först ska jag dock avverka ett pass på sats, sedan ska jag frossa i god mat och vin:)
 
 
 

Sats

Sådär ja, nu är gymkortet på sats inköpt och fixat. Nu finns det inte längre några undanflykter eller bort förklaraingar utan nu är det bara att börja bränna fettet. Innan 1/6 ska jag vara i bättre form än jag var 1/5 det kan jag lova!
Shit fatta att det snart är badsäsong och korta kjolar som gäller. Nu är det bara att ge järnet och kämpa på, fläsket runt midjan, celluliterna på låren och dubbelhakan ska minskas. Minskas kraftigt!