1000 milNu har min bil passerat 1000 mil sträcket. Jisses vad mycket på endast 5 månaders tid...
Men det är inte så konstigt, jag kör bil hela dagarna känns det som. Kors och tvärs mellan visningar, intag, möten och annat. De där små sträckorna flera gånger per dag äter fler mil än vad man tror!
 
Älskar min bil lika mycket nu som jag gjorde när jag hämtade ut den på Bilia två dagar innan nyårsafton. Älskar den nästan mer nu när mina svarta sommarfälgar sitter på:)
Har dock råkat repa den lite vänster bak efter att jag backade in i grannens staket. Hur lyckas jag med det när bilen har backvarnare är en gåta! Dessutom har Shabbys klor repat upp lite baktill när hon hoppas i och ur sin bur. Därför ska jag lämna in bilen för att 1) montera dit ett lastskydd som skyddar bak mot repor och skador 2) försöka fixa till och polera bort de repor som blev när jag backade in staketet.
Mitt mål är också att montera dit en dragkrok asap men det kostar nästan 10 000:- och jag känner inte att jag har de pengarna att lägga på bilen just nu. Kanske när skatteåterbäringen har anlänt!?
 
 
 
.
 
 

Fest 23/5

På lördag den 23 maj har vi vår efterlängtade inflyttningsfest. Ska bli så sjukt kul att äntligen få fira med våra nära och kära att huset börjar bli klart och färdigt (i alle fall på insidan...). Det är fortfarande mycket kvar att göra men det är sånt som vi kan pyssla med under en lång tid framöver, alla som måste bli klart är nu klart vilket känns fantastiskt!
 
På lördag är det alltså dags för festen och klockan 14.00 är familj/barn välkomna. Från kl 18:00 är det fest på riktigt ha ha. Då kommer våra vänner och förutom mat, dryck och trevligt sällskap blir det hotshots!! Ska bli så roligt att få träffa alla vänner på en och samma gång, var evigheter sedan.
 
Jag längtar så jag spricker till lördag men samtidigt känner jag mig sjukt stressad över allt som ska göras innan dess. Det ska handlas, lagas efterrätt, fixas och städas där hemma mm mm. Tiden går så galet fort och nu är det bara 3 dagar kvar tills vi ska vara klara med allt. Tur att vi har familj som ställer upp och hjälper till med en del av maten.
 
 
 
 
 
 
 
 

På tillfälligt besök

 
Vi har en tillfällig gäst hemma Tess har nämligen herrbesök i några dagar framöver.
 
Som tur var blev det inga kattungar med den galna vildkatten som tog sig in hemma hos oss för 2 månader sedan. Det visade sig i helgen när Tess började löpa igen. Denna gång var jag mer observant och hörde genast av mig till ragdollhanen i Ulricehamn. Tyvärr kunde jag inte lämna Tess där då deras egna hona hade ungar, en främmande honkatt då skulle innebära kaos.
Istället fick jag lov att låna hem Rolf som han heter, så i går eftermiddag åkte jag till Ulricehamn och hämtade honom. Han så är så himla snäll och fin, och stor! Jisses vad tung han är. Tror inte jag vill lämna tillbaka honom igen ha ha. Han och Tess kommer jätte bra överens de går efter varann som bill och bull och pratar= jamar ikapp. Så söta.

Nu ska han stanna hos oss i några dagar, tills dess att Tess slutar löpa och förhoppningsvis tar det sig denna gången. Är lite rädd för att hon kanske inte kan få ungar (det är säkert inte omöjligt att katter föds sterila...) men tänker att jag ger det en sista chans. Blir det inget denna gången heller så kastrerar jag henne. Men OM det blir ungar så skulle jag bli väldigt glad och lycklig.
 
I går fick de vara ensamma instängda i gästrummet. Men idag när ingen är hemma får de röra sig fritt i hela huset. Tycker så synd om dem om de ska behöva sitta inlåsta. Det tar emot att låsa in djur på det sättet.
Jag kommer dock ha dem instängda på natten för om de jamar och skriker då kommer Jonas bli galen på mig. Jag är chokad över att han ens lät mig ta hem Rolf, det trodde jag aldrig! Såååå snällt av honom att ställa upp och låta mig göra detta.
 
Här har ni Rolf/Roffe:
 
 
Jag ska försöka ta massvis med fina bilder på honom så att om det blir ungar kan de blivande ägarna få se bilder på deras stiliga pappa.