Älskade unge

Minja är nu snart 8 månader gammal och jisses vad tiden har gått fort och vad mycket som hänt! Nu kryper hon omkring, har tre tänder och äter riktig mat håret lyser dock med sin frånvaro ännu...). Vad hände med den lilla lilla bebisen? Hon är ett barn nu plötsligt.

Hon blir bara roligare ju äldre hon blir. Babblar och gör miner samtidigt som hon är snabb som en vessla på att ta saker, krypa iväg eller röja i nåt hon hittat på golvet. Allt åker in i munnen så det gäller att ha koll. Minsta gruskorn på golvet letar hon upp och stoppar i sig. Den lugna tiden är över och förbi, nu gäller att bli vakthund här för det går undan när hon är i farten.

Nästa fredag är min sista mammalediga dag för det här året. Jonas ska vara hemma i ett halvår nu och till våren delar vi upp det lite mellan oss. Nästa sommar ska hon börja dagis är vår tanke. Spännande.

Min älskade unge alltså. Det är tur att man älskar sina barn villkorslöst för det är en jäkla uppoffring man gör. Man sätter sig själv och allt/alla andra åt sidan. Jag tycker ändå jag är bra på att inte "bara vara mamma" utan vara som innan, vara mig själv. Men livet blir liksom aldrig det samma oavsett hur mycket man vill det. Tiden, kärleken och energi räcker inte till som innan. Nu har man sitt älskade mirakel att alltid sätta i första rummet. En uppoffring som heter duga men som såklart är värt det alla gånger om! 

Linas matkasse

Vi har sedan Minja kom haft Linas Matkasse hem varje eller varannan vecka, med ett uppehåll i somras då Jonas ville grilla (ha ha gick ju inte så bra med tanke på grillförbudet). Det underlättade när hon var nyfödd och vardagen var upp och ner, Jonas var i Badgastein och jag var ett vrak. M7ddagen behövde jag aldrig fundera på för d3n kom direkt till dörren!

Och jag måste säga att matkassen är något jag uppskattar! Dels för att vi aldrig behöver bekymra oss för vad vi ska äta, att vi ska handla allt och planera, men också för att Jonas kan laga maten enligt medföljande recept. Ska han laga mat på frihand så blir det mest kyckling och ris, kyckling med pasta eller kyckling med potatis ha ha. 

Så ett tips från mig! Vill du underlätta vardagsmaten och middagarna hemma så prova Linas matkasse. Med nedan kod får ni rabatt/prova på pris på första kassen och en gratis fruktkasse på köpet. 

Kod: 

K5137195


Våga testa, det är bara att avsluta om man inte är nöjd. Det finnas massvis med bra kassar att prova! 

Nu säljer vi vårt hus

Vårt fantastiska och supermysiga radhus är nu ute till försäljning. Känns å ena sidan otroligt bra och rätt, vi är klara här, men å andra sidan så tråkigt för vi har verkligent trivts kanonbra! Kunde inte ha haft ett bättre boende vad gäller närhet till naturen och stan på en och samma gång.
Men allt har sin tid och nu är det dags att röra på sig, hitta nytt hem på annan plats. Kommer bli en rolig resa!
 
Men om ni letar radhus i Göteborg med 100 meter till spårvagnen som tar dig in till centrum på en kvart, har hund eller barn som uppskattar skog och mark, vill bo med gångavstånd till bad och motionsslingor, vill bo enkelt och smidigt utan allt för mycket att sköta om då är detta hus hus för dig/er! Här trivs allt och alla och vårt altan och trädgård är typ det bästa som finns.
 
Länk till annonsen: https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-frantorp-goteborgs-kommun-stormhattsvagen-7-14656976
 
Bilder på objektet
Bilder på objektet
Bilder på objektet
Bilder på objektet
Bilder på objektet
Bilder på objektet