Jag saknar...

Satt förut och kollade igenom mitt bloggarkiv. Vad mycket textrer jag hunnit skriva under året som gått, och många bilder har det blivit. Hittade följande bild, lång bak i arkivet och den fick mig verkligen att längta efter mina girls.


Tänk vad mycket roligt vi gjort, och tänk vad längesen det var vi sågs allihopa. Borde verkligen samla ihop alla och ta en hel kväll med middag, fest och fylla! Men än så länge är alla iväg på sitt håll, Johanna har tex inte kommit hem från sommarens äventyr ännu. Men när alla är på plats i Götet igen, då lovar jag att dra ihop en rikitg tjejkväll. Det kan vi behöva....

Rabatt koder

Flera av de stora/små internet butikerna har nu olika slags erbjudanden och rabatter. Jag som älskar rabatter, erbjudanden, rea, utförsäljningar och annat delar självklart med mig av de jag känner till.

Nelly
Har fri frakt augusti ut

Ellos
40% rabatt på valfri vara, rabattkod 205705

Bubbleroom

100:- rabatt när du handlar, uppge koden "tidning1"

Chique
10% rabatt när du uppger koden "kissie"

Stylebystars

20 % rabatt med koden "inspiration" samt fri frakt

Paprikastore

40% rabatt på varlfir vara med koden "sommar"

Skotrend

10% rabatt i kassan om du uppger koden "lily"

Så det är bara att ge sig in i internetshoppingen och fynda!!

Fredag

Äntligen har fredags lugnet infunnit sig...Har just betalt alla räkningar för den här månaden, vilket alltid känns lika bra,. Det är som en tung sten lyft från ens axlar så fort allting är betalt, alla pengar är dragna och allting är inbetalt i tid! Känns så bra! Har dessutom kommit på att man kan döpa om sina konton, till eget namn. Visst alla det utan jag? Är ju skit smart, för jag har så svårt at skilja på alla våra konton. Vilka som är mina, vilka som är våra gemensamma, vilka som är mitt sparkonto, vilket som är vårt gemensamma sparkonto osv. Men nu när jag döpt om alla konton så blev det hundra gånger lättare, varför har jag inte kommit på detta innan??

Förresten så har vi bestämt oss för att åka ner till Simrishamn under helgen. Blir en snabbvisit för vi måste vara hemma klockan två på söndag. För jag börjar jobba klockan tre. Men det ska i alle fall bli skönt att komma bort lite grann, framför allt nu när vi snart får lägenheten. För när vi väl börjat renovera så kommer alla lediga stunder, timmar och dagar gå åt till att få ordning.
Så en helg nere i Skåne med shopping, glass ätande, fika, middagar och promenader nere vid vattnet är precis vad vi behöver! Dessutom är det "sillensdag" i Simrishamn på lördag, inte för att jag gillar sill men det är alltid kul med folk och fest!!