Borttappat

I morse när jag skulle iväg till jobbet, hittade jag 1) inte min jacka 2) inte mina nycklar. Jackan vet jag att jag glömde hos mamma i går men vart är mina nycklar? Säg inte att jag söp bort dem under lördags natten? Det vore väldigt illa eftersom alla nycklar satt på den knippan. Fasen att jag ska vara så slarvig...

Jag är nog den i världen som tappat bort sin plånbok, sina nycklar, sin mobil och sitt bankomat kort flest gånger. Jag tror att jag har fått beställa ett nytt bankkort 6 gånger pga av jag tappat det? Är det normalt....Nej, jag tror inte det.
Från och med nu ska jag ha "senilsnören" på allting jag äger!!


Nu fick jag ett mail från mamma där det stod att hon hittat mina nycklar, de låg i jackan. Tack för det!!Ny vecka, nya tag!

Måndag it is och jag är upp stressad till tusen.
Ska jobba halvtid på kontoret den här veckan för resten av tiden ska jag jobba med mitt Comviq uppdrag. Remeber? Jag ska skylta om på olika Comviq butiker i Göteborg.
Känner mig stressad över allting. Jag kommer ha så jäkla mycket att göra och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med. Förutom de två jobben så har jag visning i kväll, styrelsemöte i morgon kväll och jag hade gärna velat träna den här veckan. Men det är nog bara att glömma, kommer nog inte ens ha tid för att äta och sova;)

Förresten var jag på bio igår och såg Sex and the city filmen, fy fasen vad bra den var. Fattar inte att den har fått så dålig kritik av kritikerna, för den var verkligen super. Men annorlunda mot den andra filmen och serien. När man såg den andra filmen så ville man leva singel liv men när man såg den här då ville man vara sambo.

Nej, nu måste jag ta tag i alla miljoner saker som ska göras idag, ska hämta ut hyrbilen som jag behöver i veckan, ska hämta ut alla skyltar på DHL och sen ska jag börja jobba. Önska mig lycka till!


Funderar på att bli blond! Vad tro ni om det? Skulle jag passa i det eller inte...Svårt att veta så därför måste jag nog prova.

03:55

I morse var jag uppe strax innan klockan fyra. Ja ni läste rätt, innan klockan 04:00!!! Fattar ni hur tidigt det är. Knappt så att jag gör det, endå stod jag där och väntade på spårvagnen som kom 04:34. Kan inte fatta att jag genomförde det!

Tog i allefall tåget till Stockholm som gick strax efter klockan fem. Skulle på en utbildningsdag på Olympus kontor i Solna. Ska jobba för dem 4 lördagar i sommar,sälja kameror på Media Markt i Högsbo. Och för det krävs såklart utbildning och kunnskap.
Så är det någon som funderar på att insförskaffa ny kamera men vill veta mer om modellerna, har frågor, inte vet vilken ni ska välja osv så kom dit. Jag är numera expert på Olympus kameror.

Kom hem strax efter nio ikväll, var stentrött. Sov på tåget till Stockholm men inte på vägen hem. Hamnade av någon anledning i hundkupen och det var svårt att slita ögonen från alla goa hundar. Nelson, en springen spaniel satt i sätet mitt emot. Han var gör söt!

Nu ligger jag här i soffan, allmänt trött och ensam. Jonas är såklart ute och röjer, så jag och Ebba+Döden degar här hemma. Men det är bara gött, är så trött. Trött, trött, trött. Nu släcker jag ner för idag, ladddar inför morgon dagen!


Jag och Ebba! My bff....