Älskade hund

Hon förgyller verkligen mitt liv varje dag. Inte minst idag när hon la beslag på babynestet. Det hann ligga max en minut på badrummsgolvet innan hon hade tryckt ner sin 27kg kropp i det. Såklart fick inte hela hon plats utan frambenen stack ut.

Älskar henne så otroligt mycket!17 mars

Drygt halva mars månad har passerat och det känns äntligen som att våren är på gång. Börjar tycka det är soft att vara hemma och mammaledig. Promenaderna blir så mycket härligare när det inte är minusgrader, is och vind. Längtar till våren så att jag kan vara ute och greja i trädgården, ta fram utemöblerna och vårstäda.

Livet tuffar på här hemma, Minja är 7 veckor gammal nu och vi har verkligen lärt känna henne. Hon sover superbra på nätterna, vaknar vid 7-8, är glad och nöjd under dagarna och sover ofta, har psykbryt med massa skrik mellan 20-22 på kvällarna och somnar för natten 22-23. Inget optimalt schema om du frågar mig men det kunde ha varit värre.
Idag blir det frukost på stan med vänner och ikväll ska vi på födelsedagsfest. Vi har barnvakt hela tiden kvällen, lyxigt. Det finns fördelar med att hon bara 
äter ersättning!