Höstens tröja

Sprang förbi Lindex och fick syn på den perfekta hösttröjan. Var tvungen att prova den och såklart satt den perfekt. Den fick följa med hem.


Jag gillar inte hösten men jag diggar höstmodet. Tjockare tröjor, boots, en sjysst jacka och halsduk. Det är snyggt!

Samtidigt som jag shoppar höstkläder så gör jag mig redo för resan till Kroatien. Då är det kjolar och klänningar som gäller. Ska bli kul att få komma iväg till värmen och få lite solljus för att sen komma hem och svida om till höstgarderoben.

Efter semestern

Ja då var jag tillbaka på jobbet efter tre veckors semester. Känns båda bra och dåligt. Bra för jag gillar att komma tillbaka till det verkliga livet med struktur, rutiner och ordning. Dåligt för jag har så satans mycket att göra på jobbet vilket får mig att känna stress, press och ångest. Hade varit så skönt med en lugn första vecka...


Om fem veckor åker vi till Kroatien och jag längtar!! Ska bli så häröigt med sol och värme eftersom denna sommaren var snål med just det.
Men jag är ändå nöjd med vår semester. Vi har åkt över halva Sverige, vandrat, fiskat, åkt båt, umgåtts med vänner och familj, slappat hemma, gosat med kattungarna mm. Jag klagar inte.

Vår sista semesterdag bjöd på en underbar eftermiddag och kväll på Brännö. Vi solade, åkte båt och fiskade och hade det helt underbart. Den bästa avslutningen man kan tänka sig.