Skinny jeans

I går när Jonas rensade ut vår en garderober/förråd så hittade jag alla mina loppis prylar. Måste hyra ett bord på någon loppis NU för jag har inte plats för alla skit som ska bort!Någon som vill följa med och dela ett bord med mig? I morgon är det säsongsavslutning på loppisen i Slottskogen, någon som vill gå med mig och försöka kränga lite prylar?
Hur som helst...I en loppispåse hittade jag ett par jeans som jag köpte tidigare i år. De är helt oanvända och med prislappen kvar och de är skit snygga med hängslen. De var för små när jag rensade ur i garderoben, så jag tänkte att istället för att låta dem ta plats där så fick de åka ner i loppispåsen.
Men igår var jag tvungen att prova dem igen och då passade de! Var till och med lite stora, så nu får de vara bland de andra byxorna i garderoben igen:) Kul att man kan hitta ett par bortglömda skinny jenas och komma i dem!
 

Bow

Förutom leopardmönster, rosa så älskar jag rosetter! Både på kläder, skor, inredning, smycken och allt annat! Har flera klädesplagg, väskor, kuddar, krokar, handdukar, smycken osv med rosetter på, i olika färger, former och storlekar. Jag älskar rosetter♥
 
Nu har jag hittat ett svinsnyggt rosettarmband som jag SÅ GÄRNA VILL HA! Men det kostar 700:- och det känns lite väl dyrt för ett plastarmband, dessutom finns det i både rosa och svart och jag vill såklart ha ett av varje:) 1 400:- för två armband är verkligen över min budget så jag får vänta lite...kanske kommer de på rea framöver?!
 

SONIA BY SONIA RYKIEL / LOLA BOW

SEK 699

Stelt armband från SONIA BY SONIA RYKIEL. Större smycke upptill i form av en rosett.
Tillverkat av hårdplast.
4 cm bred, 5 cm i diameter.

 
Finns att köpa HÄR.

Bryn

Jag har tatuerat mina ögonbryn! Har i flera år gått och funderat på att göra det men aldrig vågat. Har sett så många skräckexempel på fult tatuerade bryn och det hade jag aldrig kunnat leva med! För mig är brynen superviktiga, de ramar in hela ansiktet. Så när jag målar, färgar och formar mina är jag väldigt noggrann. Vill att de ska vara lika och symmetriska.
 
Dessvärre var tjejen som tatuerade mina inte alls lika noggrann och vi förstod inte riktigt varann. Hon tyckte att jag var för petig och jag tyckte att hon slarvade. Nu blev det rätt bra tillslut men jag är inte 100% nöjd. Jag kommer säkert få fylla i dem med penna även nu, men jag har i alle fall ögonbryn, det har jag aldrig tidigare haft:) Blev väldigt nöjd med färgen, var rädd för att antingen få röda eller helt gråa bryn men nu är de brun, gråa och passar mig perfekt.
 
Ska låta skorpan trilla av och först då kan man se det riktiga resultatet. Färgen kommer tappa ca 50% i styrka och antagligen behöver man fylla i på vissa ställen där färgen inte tog så bra. Jag kommer absolut vilja fylla på mina för att få de exakt likadana, lika tjocka och lika långa. ÖgonbrynsHitler som man blir efter att ha målat dit dem varje dag i 10 års tid så kommer jag inte blir helt nöjd förrän de är jämna.
 
Före-under-efter.
 
På sista bilden är de helt nygjorda, svullna och röda. Det kommer lägga sig så det färdiga resultatet får jag vänta några dagar på. Hoppas fan att de blir bra nu! Har lite ångest alltså....