Älskade häst

Jag är verkligen glad i Laika eller alltså jag älskar alla hästar men Laika är speciell. Det känns som att hon behöver mig, vi behöver varann. Jag vill hjälpa henne få ro i själen och vilja jobba med sin ryttare. Och hon testar mig jämt och ständigt och utmanar varje dag. Och jag trivs med det upplägget, tycker det är roligt.

Även om vi blir ovänner varannan gång jag rider pga hennes hyss så gillar jag henne. Jag gillar knäppa och konstiga hästar med attityd och vilja. Jag vill behöva kämpa och slita inte bara åka med.
Ser fram fram emott våren och sommaren då vi kan rida ute mer, träna kondition i skogen och galoppera i paddocken. Nu är det så mörkt och hårt ute vilket gör det svårt. Men jag kämpar på och gör mitt bästa!
Har den senaste tiden inte känt någon ork eller energi för stallet och tidningen. Har varit så sjukt trött, men det är på väg att vända känner jag. Vi går mot ljusare tider😀

Ge mig!

Om någon får för sig att överraska mig med en liten present eller gåva så kommer här ett tips! :)
 
 
Annika Sjöö har designat dessa träningskläder och de finns att köpa här.  
Lite för dyra för att jag ska klicka hem dem direkt, men de får gärna flytta in i min träningsgarderob i framtiden. Kanske kommer de på rea inom kort? Då slår jag till som en cobra! 

Optikern

Var på återbesök hos optikern i går, var drygt 2 år sedan jag var där sist. Och som jag misstänkte hade min syn blivit sämre. Behöver nya glasögon. Buhu fy fan vad surt. Jag hatar att behöva använda glasögon. Inte bara för att jag inte tycker att det inte klär mig, utan mer för att det är jobbigt. De blir solkiga och smutsiga. jag glömmer dem, jag sätter mig på dem, måsta ta med dem in och ut ur bilen mm. Jobbigt som fan! 
 
Jag frågade om laseroperation var ett alternativ men optikern berättade att synen måste ha varit stabil i två år för att man ska kunna oerera. Om jag gör operationen nu och min syn fortsätter försämras så kommer det liksom inte hjälpa om ett par år. Det är alltså bara att vänta och låta synen bli så dålig som den kan bli och därefter operera sig. För det kommer jag absolut göra! 
 
Så nu är det alltså dags att köpa nya brillor, ska även köpa ett par slipade solglasögon för det har jag verkligen saknat! Speciellt när jag kör bil! 
Ska ta med mig någon jag litar på och be om hjälp med valet av glasäögon. Vet inte om Jonas kommer vara helt ärlig, han skulle lätt kunna lura på mig värsta konstiga glasögonenoch bara "åh de passar du jätte bra i...". Bara för att jävlas ha ha!
 
Relaterad bild