Nu ryker håret

Så, nu har jag bestämt mig, nu klipper jag mig kort!

Tjejen i videobutiken, som har en skit cool frisyr har verkligen inspirerat mig. Vill ha en frisyr som påminner om hennes, men ändå inte. Är svårt att förklara så jag lägger upp några bilder istället. Ingen av bilderna stämmer exakt överrens med hur jag vill ha det, men det är en blandning av alla kan man säga. Dessutom ska jag färga håret mörkt med några ljusa partier. Kommer bli grymmast i stan!

Vad tycks? Tror ni det kommer passa?

Bajs Ebba

Igår följde jag med Johanna till stallet, för tredje gången. Det är så himla roligt att få följa med, känna doften, klappa på den mjuka pälsen och om jag har  tur; ta en sväng om på hästryggen.
Igår följde också Ebba med. Hon tyckte det var skit roligt att springa runt och kolla på hästarna och allt annat skoj. Dock hittade hon färsk, rykande hästbajs som hon ÅT. Jas höll på att dö, hon åt upp en hel "kula" hästbajs. Strax efteråt hittade hon en till, och jag hann tyvärr inte stoppa henne. Sen blev hon helt hästbajs beroende. Sprang runt och letade bajsar över allt, som tur var åt hon ingen mer för jag vaktade henne som en hök. Tänk att jag har en bajshund, fy fasen.

Efter stallet åkte vi och handlade i Partille och då råkade jag klämma Ebbas framtass i bildörren. Hon fick så ont, och jag fick värsta dåliga samvetet. Förlät henne till och med för att hon ätit två hästbajsar...Idag är hennes tass lite svullen, och jag känner mig som världens värsta, men hon verkar inte ha så ont, så förhoppningsvis är det inte så farligt!

shopping

Det där med att jag inte skulle handla en enda grej fram till nyår, det går sådär. Eller egentligen går det rätt bra, men jag har handlat. Har köpt både skor och kläder. Men saken är den att det mesta är köpt för presentkort, så det har inte kostat mig någonting. Alltså tycker jag knappast att det räknas, eller?!

Idag ska jag och mamma in till stan en sväng och köpa lite smink. Har nämligen fått presentkort på Make up Store, så nu ska det banne mig shoppas. Make up Store är mitt favorit märke när det gäller smink. De har så mycket fina och bra grejer, och trots att det är rätt dyrt så är det värt pengarna. Deras produkter håller mycket längre än många andra. Dessutom är deras färger, och kvalité outstanding!

Ska göra mig i ordning nu, och sen bär det av!

Förresten ska jag på en sån där modell fotning den 2:e januari. Emma fixade dit mig, det är helt gratis och de gör smink och hår på en. Någon som vill följa med? Jag måste ta med mig en för jag går inte dit själv...
Emmas bilder blev skit fina:

 


Visst är de fina?