Grattis!

Världens bästa snubbe fyller idag 23 år!

Det är självklart Jonas jag pratar om. Äntligen är han bara ett år yngre än mig, i tre månader till. Känns bra!
Ikväll ska det grillas hemma med Pia och Åke och i morgon är det lite party hemma med hans kompisar.

Något annat kalas blir det inte. Så ni som inte är nära vänner eller mamma och pappa, ni får klara er utan kalas. Tyvärr! Jonas har inte ärvt min syn på det här med kalas och födelsedagar! Jag älskar det, Jonas hatar det!


Grattis till dig!

Metaltown

Förra året jobbade jag en dag på Metaltown i Göteborg. Detta tack vare att Johanna fixade in mig då de behövde förstärkning på personalfronten. Mitt jobb bestod av att köra band, artister, arrangörer, medarbetare och dylikt till hotell/flygplats/hämta och lämna osv. Ett roligt jobb!

I år fick jag erbjudande om att jobba hela Metaltown och även West coast riot. Självklart tackar jag inte nej till det! Pengar är alltid pengar...

Förhoppningsvis hinner jag vara lite ledig så att jag hinner se/lyssna på några av banden:) Och inte behöver jag köpa biljett heller. Billigt och bra! Tänk att man kan tjäna pengar på att lyssna på Volbeat?!Mitt finger

Jag har ännu inte visat den andra av de två nya tatueringarna jag gjorde för 2 veckor sedan. Den har varit skorpig och ful, och har inte läkt ordentligt så jag har velat vänta. Men nu kan jag inte vänta längre, ni måste få se den, den är ju så söt!


Inte världens bästa bild, då den är tagen långt ifrån och färgerna på bilden stämmer inte riktigt överens med verkligheten.

Konturerna är gråa och rosetten är rosa.(ja det är en rosett och inget hundben som Gunnar sa när han fick syn på den) Den ska dock fyllas i till veckan då mycket av färgen försvann när skorpan åkte av.

Jag är sjukt nöjd! Den är verkligen super söt, och sitter perfekt på mitt lila finger. På jobbet har jag dock en ring över då det inte passar sig att sälja villor för 3 miljoner och ha en rosa rosett tatuerad på fingret....To bad but true.