Shabby ska opereras igen

Var återigen, fjärde gången sedan augusti hos veterinären med Shabbys ben/knä. Det har krånglat till och från sedan i sommras och trots vila och antiinflammatoriska (var påväg att skriva antidepressiva ha ha) tabletter i flera omgångar så blir det värre.
Det har varit svårt att veta vad hältan beror på, men nu efter röntgen mm så tror de att det är korsbandet trots allt. Alla symtom tyder på det trots att knät känns stabilt. Knepigt.
Så nu ska hon opereras den 29/11. Känns jobbigt men samtidigt skönt! Nu vet vi vad som ska göras och när och vi vet att det kommer bli bra. Det är bättre än som nu att gå omkring och inte riktigt veta varför hon har ont eller vad vi ska göra åt det. Nu har vi fått raka besked och kan se framåt!
Känns helt 100% tryggt med Västra Djursjukhuset och Anders. De känns proffsiga och kunniga så detta kommer gå hur bra som helst.
Ser fram emot rehabiliteringen då man kan börja se framstegen och vägen mot full funktion i knät börjar.

Bilden är från röntgen. Hon hade sövts och vi väntade på att ta bilderna. Jag fick vara assistent under röntgen, väldigt spännande och roligt. Dock fick hon lite nedsatt andning när hon skulle ligga på rygg. Jag fick lite smått panik men det gick bra! Bilderna blir otroligt tydliga, sjukt att man kan ta så bra bilder innefrån kroppen. Galet!
De röntgade även det andra knät för att se hur lagningen blivit. Det såg som tur är väldigt bra ut! Härligt.

Kommentera här: