Bröllop 2/7

Det drar ihop sig, Johannas bröllop i sommar är snart bara en månad bort. Åh vad det känns både stressigt och sjukt spännande! Vi har nu osat och bokat hotell. 
 
 
Jag har också äntligen hittat en klänning som jag ska ha på mig. Det är superfin men behöver sys om och justeras lite. Måste försöka få hjälp med det för själv kan jag inte sånt. Känns liksom vitkigt att det blir bra och ett snyggt slutresultat eftersom jag ska stå i en fullsatt kyrka med klänningen på:)
 
Det blev en rosa/lila/brun/grå klänning med bar axel. Bifogar bidl nedan. Den är så cool och annorlunda men samtidgt snygg och stilren. Den är i väldigt tjock tyg så jag kommer säkert svettas ihjäl. Borde jag korta ner den så att den går till strax under knäna? Eller behålla den lång? 
Har alltid sett mig i en långklänning men på sommarbröllop kanske det ska vara kort? Dessutom blir det enklare med skor om den är lång tycker jag...Åh vad svårt!
 
 
Har några veckor på mig att bestämma mig och ta alla beslut. Känns dock skönt att själva letandet är slut, orkar inte tänke mer på att hitta klänningar som kan passa.
 
Här har vi den:
 
Dock sitter den inte såhär bra på mig utan det måste sys om. Den är för stor på sina håll så den måste sys in och fixas lite. Men tänkte att det är enklare att sy in klänningen är att banta så jag tog en storlek för stor ha ha. 
 
Kommer från asos.com.