Mellandagarna

Julen är över, nyårsafton är snart här och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra eller vart vi ska befinna oss på nyår...Har dock ingen energi att ödsla på att stressa upp mig över det, utan det får bli som det blir:) Resa till Trysil var på kartan men nu verkar set som om vi stannar hemma....Är ett gäng med stackarna som inte har några planer ännu, så vi får helt enkelt samla ihop alla och fira tillsammans.
 
Har varit i stallet och ridit 4 dagar i rad över julen och det har varit så mysigt. Har saknat min Pelle prins så mycket under dessa veckorna som vi varit ifrån varann♥ Hade det inte varit för min förkylning som vägrar ge med sig så hade jag varit i stallet10 timmar per dag. Istället har jag legat hemma större dalen av dagarna och snutit mig, hostat och förbrukat nässpray om vartannat. Men lite ridning och mys har jag allt hunnit med.
 
Nu ska jag förbi jobbet en sväng, mest för att kolla mail, post osv. Sen ska jag till Bagaren och Kocken och handla för mitt presentkort som jag fick i julklapp. Åh vad roligt med shopping till hemmet och köket, tröstshopping är det bästa.
 
Jul hemma hos oss: