Fredag

Idag är det mina favvo dag, Fredag! Ska bli så skönt med helg, verkligen välbehövligt! Fast när var helgen inte välbehövlig?! Aldrig, jag behöver jämt helg, helst varje dag. Men vad skulle jag då leva på?


Anyway idag ska det bli party, party! Ska nämligen ut med lill Linda (hon är ett plommon högt och liten som en tioåring, därav smeknamnet) ikväll. Ska efter jobbet ta bussen ut till hennes jobb vid Eriksberg där ska vi en käka gott och dricka friskt. De har nämligen halva priset på fredagar, snacka om happy happy hour!! Eller kanske happy after work!


Vid tio tiden ska vi träffa hennes Max och hans "killgäng" på Trädgårdn för det är tydligen något jippo där ikväll. De hade en biljett över så den fick jag, lyckost mig! Det är tydligen bara inbjudna som får komma så vem som helst får inte köpa biljett... Det ska delas ut priser till bästa klubb, bästa uteställe, bästa bar osv så det kan nog bli riktigt roligt.

Hade dock tänkt ta det någorlunda lugnt och sansat eftersom det är utgång i morgon också. Jag och Frida firar ett år ihop så vi ska gå ut med våra respektive och göra stan osäker. Men ska trots allt ha så pass roligt att spinning passet imorgon bitti inte blir av, ska vara cykel ledig hela lördagen. Känns otroligt härligt! Annas brukar nämligen varenda lördag morgon tillbringas på gymmet, men inte imorgon. Imorgon ska jag ligga i sängen och vara trött och ha ont i huvudet. Det är mitt mål!


Så ser min Fredags kväll ut! Inte tokigt. Har dock ett par timmar av jobb framför mig innan jag kan fira helg. Inte för att det finns så mycket att jobba med men jag sitter här och pluggar....Går inte bra! Har fastnat på en fråga angående sålda varors kostnad. Så om det är någon som vet hur man räknar ut det så hör av er. Till dess sitter jag här med pannan i djupa veck...