Snart semester

Snart åker vi på en veckas semester i Kroatien och oj som jag är laddad och taggad inför det. Jag längtar såååå mycket efter sol, värme och bad! Eftersom Sverige inte bjöd på så mycket av det den här sommaren känner jag mig utsvulten.
 
Har idag växlat pengar, roddat med kattvakt och ska ikväll packa och handla det sista. Sen är jag så gott som redo! Planet går 07.35 så vi behöver åka hemifrån typ 05.30, det är ju sjukt tidigt. Jag kommer vara död! Men jag lär sova som en galning hela flygresan vilket blir najs. Jag älskar att "sova bort" flygtiden, eftersom det är dötrist att sitta inklämd i ett tångt säte på en plan är det bäst att bara sova. Somna när man lyfter och vakna vid landning!
 
Ställer vi ska till i Kroatioen heter Brela och vi bor på Bluesun Soline. Jag hoppas och tror att det ska bli najd, vi valde verkligen med omsorg. Men förutom att bara slappa på stranden och äta gott vill jag gärna besöka ön Hvar, åka in till Split, hyra bil och åka runt och kanske åka på nån båtutflykt eller liknande. Att bara ligga still på samma ställe i 7 dagar klarar jag inte, jag vill gärna se lite av landet jag besöker. Så nu ska jag leta utlfykter! 
 
Vårt hotell ser ut att ligga fint:
Bildresultat för Bluesun Soline Brela