Det är nu det vänder

Jag har senaste veckorna känt mig lite deppig, nere och trött. Det har varit mycket nytt, många tankar som snurrat i huvudet och mycket som hänt. Har känt att orken inte funnits och att jag befunnit mig lite i mörkret... Självklart bidrar även kylan och årstiden till att man inte är lika pigg och glad som man brukar! Jag har absolut inte varit deprimerad eller ledsen utan mer trött och negativ. Har sovit dåligt till och från och när jag väl är vaken vill jag bara sova. 
Men nu vänder det! De sista dagarna har jag känt att livet börjat om på nytt! Det kommer bli en fantastisk vår och sommar, det är jag övertygad om. Jag är taggad och laddad inför det som komma skall och jag är extremt positiv. Känns så otoligt skönt att vara tillbaka och känna igen sig själv igen.
 
Det finns så mycket roligt som väntar och jag är vädligt glad över min situation i livet:) Det känns gött att leva helt enkelt. Känner mig som en av alla de knoppar som nu kämpar sig upp ur jorden när ljuset är tillbaka efter en lååång vinter. Jag är en tulpanknopp som äntligen hittat ut ha ha.
 
 
Bildresultat för vårkänslor
 

Kommentera här: