Klantig

Jag måste vara en av de klantigaste och mest rörigaste människorna som finns. Jag tappar hela tiden bort saker såsom mobiler, plånböcker, nycklar mm. Jag glömmer bort saker jag ska göra eller lovat och jag spiller, tappar och tar sönder allt. Dessutom slår jag mig ofta på konstiga ställen och av konstiga anlendingar. 
 
Bildresultat för unlucky
 
I veckan spillde jag ut typ 2 liter färg i vår trappa hemma. Burken åkte frånn övervåningen ner till vardagsrummet och studsade mot trappan ochh väggarna. ALLT var vitt, det rann färg frånn väggarna och trappan,  jag försökte i panik torka. Men det var så sjukt mycket färg. Använde husets alla handdukar och lakan mm men fick såklart inte ens bort 10%. Jonas fick lägga ny matta i hela trappan, tapetsera om väggen och jag fick måla om den andra väggen. Kul, NOT!
I lördags trillade jag ner för vår källartrapp, det är typ tredje gången det händer. Slog mig gul och blå och har nu ont i både rumpan och armbågen. Är blåslagen och det värker, aj aj aj.
I går kväll när jag var ute med Shabby halkade jag och trillade igen, landade på båda knäna och ena handen. Blev helt uppskrapad och fick jätte ont. Idag haltar jag nästan lite på ena benet för det gör så ont i knät. 
 
Alltås det är ett skämt, har haft sån otur den senaste tiden. Måste köpa en trisslott för sån här otur kan man ju inte ha längre! Eller jo, jag kan! Det här är typiskt mig och mitt liv. 
 
 

Kommentera här: