Till Italien

Nu har jag och Jonas bokat höstens resa till Italien. Vi åker första veckan i september och det blir till De fem byarna- Le Cinque Terre. 
 
Vi flyger först  till Pisa och bor där en natt. Då hinner vi titta på det lutande tornet och gå på stan mm.
Sedan tar vi tåger upp till Monterosso Al Mare (tar drygt en timme ca) och bor där i sex dagar. Här ska vi vandra mellan de fem byarna, bada, sola, åka båt och hitta på annat roligt.
 
Varken jag eller Jonas är personer som vill ligga på en strand 7 dagar i rad. Utan vi vill åka runt och se landet vi besöker. Så detta kommer passa oss perfekt! Här kan vi både åka tåg och gå mellan byarna, det finns flera leder som går bland berg, mellan vingårdar och längst med klipporna i havet. Sedan ska vattnet och stränderna vara fantastiska här så det vi fram emot. 
 
Vi bokade ingen charter utan jag satte själv ihop ett "paket". Bokade flyg med RyanAir och hotell från MrJet och Trivago. Blev både billigare och bättre så tycker jag. Resan och boende går på knappt 6 000:- per person för en vecka och det känns väldigt prisvärt!
Tågbiljett och inträde till  vandringslederna kostar ca 300:- per person för hela veckan. 
 
Detta ska bli så roligt! En resa utöver det vanliga som jag verkligen tror kommer passa oss som handen i handsken:) Vi ska packa ner joggingskorna och ryggsäcken sedan kör vi. Ska gå minst en mil per dag ha ha. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: