Fredag 19/8

Äntligen fredag! :) Jag älskar mitt jobb och trivs här men det är alltid gött med fredagar.
 
Det är mycket som händer och som har hänt, här kommer en liten lägesrapport:
 
-Alla kattungarna är nu sålda och har fått nya hem. De flyttar vecka 40 och jag har redan ångest över det. Kommer sakna dem så fruktansvärt mycket. 
 
-Ikväll blir det AW inne i stan men jag kommer köra på en alkoholfri kväll. Sedan min semester slutade så har jag inte drukit alkohol. Sparar mig inför nästa helg. 
 
-I morgon går  årets midnattsloppt i Göteborg av stapeln. Det är någon jag både ser fram emot och fasar inför varje år. Egentligen vet jag inte varför jag ställer upp!? Jag hatar att springa och en mil är jävligt långt. Men det är liksom utmaningen som driver mig. Att göra något som jag tycker är svinjobbigt och fruktansvärt tråkigt gör att jag verkligen måste kämpa och ge allt. 
 
- Nästa helg är det dags för årets fest, min 30års-fest. Ska bli så jäkla roligt! Nästan alla som blev bjudna har tackat ja så vi blir närnare 45 personer. Men folk kommer i omgångar eftersom det är öppethus så vi ska nog få plats. På fredag är det preeparty och på lördag smäller det!
 
-Om två veckor åker vi äntligen till Italien, som jag har lägngtat. Det är dock lite blandade kännslor för jag känner att det kommer bli stressigt på jobbet att hinna med allt innan vi åker. Mycket som ska fixas coh ordnas med innan jag kan dra. Dessutom är jag lite nervös för själva resan.Jag har snickart ihop en egen resa med olika flyg, hotell, tågbiljetter osv så kommer allting klaffa?
 
-Mitt växthus hemma är så gott som klart, det är bara ett tak som fattas. De rutorna ska målas en gång till innan de kommer på plats. Blev ett väligt gulligt växthus, som ett litet dockhus. Oj vad jag ska odla där nästa vår!
 
-Vi håller just nu på med hela vår trädgård känns det som. Jonas har byggt odlingslådor, en odlingsbänk och växthus. Ska nu bygga ut taket på garaget. Jag har planterat en massa växter, fått nya krukor och målat mm. Och i helgen ska vi åka och slänga allt skräp samt hämta sten och jord. Allt ska vara klart till nästa helg när festen är. Oj vad vi har att göra! 
 

Kommentera här: