Kreta 1/8

 
Nu har vi äntligen bokat en resa i sommar. Oj oj oj vad jag har jagat efter en resa som passar oss i tid och pengar. Det är ju svin dyrt att åka på solsemester plötsligt, förra gången hittade jag och Johan en resa för 2700:- det kan man bara glömma nu!

Vi hade helst velat åka till Kroatien eller Italien men det kostar runt 7000-8000:- per person för en vecka under vår semester. Alltså det är för dyrt, för 2000:- till kommer vi till Thailand i vinter istället. Dessutom har vi ett garage som ska byggas och fiber som ska kopplas in i huset så att lägga 15000-18000:- för bara resan (sedan plus pengar på plats) går inte.

Så nu åker vi till Kreta istället, inte alls vad vi hade tänkt oss eller planerat men nu känns det toppen! Tänker att vi åker till Italien nästa år och då bokar vi en vecka i september, då är det både billigare och bättre att åka dit!
Grekland, Kreta blev det alltså istället. Vi ska till en plats som heter Agia Marina. Hittade en vecka med flyg, hotell 3* och hyrbil för 4700:- per person, det kändes som ett riktigt fynd! Bor på stranden och med närhet till det mesta. Att dessutom ha bil känns fantastiskt lyxig, vi ska åka runt på dagarna och se oss omkring. Det finns massvis med sevärdheter och platser att besöka på Kreta. Dessutom ska vi ta en båttur någon dag och se på öarna och bada i det turkosa vattnet.

Jag har flera gånger tidigare varit i Grekland men inte på Kreta vad jag kan minnas. Så det ska bli spännande! Längtar tills vi åker, längtar efter sol och salta ad och längtar efter att få komma bort.
 


Kommentarer
Postat av: Mamma Mia

Oj då! Grekland. Finns det mat kvar där då??? :) Låter underbart! Det är Du värd. Kram

2015-07-11 @ 22:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: