Dags att ta tag i badrummet

I och med att det nu är ett nytt år (vilket innebär ny möjlighet att nyttja rot-avdraget) så är det dags att påbörja renoveringen av vårt nya badrum. Själva rummet är klart sedan länge, det har bara stått och väntat på att inredas. Fungerar nu som förråd/soptipp, inte så kul. Men inom några veckor så är tanken att det ska börja likna ett komplett badrum. När vi väl får ordning på badrummet så kan vi göra klart tvätstugan och pannrummet-en kedjereaktion helt enkelt. Men vi måste frigöra utrymme för att kunna göra klart nästa rum osv.

Vi ska i helgen iväg till FF-Kakel för att titta på kakel och klinkers. Kommer bli otroligt svårt att välja färg och from på kaklet. Det finns så mycket snyggt att välja mellan, och så många olika sett att göra det på.
 
Hade såklart varit grymt häftigt med att crazy badrum men jag vill ändå att det ska vara stilrent och snygg under en lång tid framöver. Det är inte som en tapet som man bara kan tapetsera över för några hundralappar. Det handlar om ett helt badrum som kommer nyttjas i flera, flera år framöver. Då gäller det att välja och göra rätt från början!

Jag vill gärna köra på schackrutigt golv och vita väggar, och en helsvart dusch. Men Jonas är inte riktigt med på min ide om svart/vitt. Får helt enkelt se om vi kan komma överens eller om det blir skilsmässa;)

Tips och idéer på snygga badrums inredningar mottages gärna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: