Födelsedagsbarn

I dag är den en familjemedlem som fyller år....Det är inte jag, inte Jonas, inte Döden utan det är faktiskt lilla Ebbisen. Idag fyller hon 7 år. Det ska såklart firas med mjukmat och tårta!!

Tänk av Ebba är hela 7 år, get är gammalt för att vara hund framförallt när det kommer till rasen Engelsk Bulldogg. Vet inte hur gamla de brukar bli men de säger väl mellan 6 och 10. Pratade dock men en gubbe som jag mötte på Ica och hand bulldogg blev faktiskt hela 16 år gammal. Så det finns hopp!
Tror dock inte att Ebba lever så länge, men än så länge är hon frisk och kry så ett par år till hoppas vi såklart på...Men det märks faktiskt att hon blivit äldre den senaste tiden, hon är tröttare, och mer orkeslös. Har väl en del att göra med värmen också, men främst beror det nog på hennes ålder. Man kan ju inte vara ungdom livet ut!!

 

Världens bästa Ebba och världens bästa hund. Jag är så glad över att hon är våran och jag älskar henns så mycket det bara går! 


Kommentarer
Postat av: tallica

söt du e tack men jag har ingen platt mage...här har jag dratt in fettet!! O jävlar va stora tuttarna såg ut...så stora är de dock inte :)!!



GRATTIS EBBA!!! KEEP ROCKIN!!

2009-06-30 @ 10:15:02
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

peace

2009-06-30 @ 11:57:33
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Ida Björck

så söt hund :)



precis, de är för "svensson" men ändå, h&m har sina guldkorn ibland :)

2009-06-30 @ 13:57:42
URL: http://idahbjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: