Ullared var toppen

Ullared:

Igår drog jag och Jonas till Ullared efter jobbet. Var lika roligt som vanligt! Det var en hel del folk och man fick sicksacka mellan alla kundvagnar och korgar, men jag hittade både det ena och det andra. Slutade med att vi åkte hem med fyra fullproppade påsar. Ebba fick en hel del nya grejer, bland annat en filt, en handduk, godis, halsband och lite våtservetter till hennes våta mungipor och ansiktsveck. Jag hittade lite kläder, skärp, krämer och dyligt helt enkelt bra att ha saker. Sedan köpte jag naturligvis såna där tråkiga saker till hemmet som tvättmedel, schampoo, rengöringsmedel och toapapper. trist att köpa men ett måste att ha hemma.


Ebba hos veterinären:

Innan Ullared var jag och Ebba hos veterinären för att göra en besiktning. Dels för att få veta att hon är frisk men också för att försäkringbolaget kräver en hälsoundersökning. Hon vägdes och tittades igenom av en super trevlig veterinär och på det hela taget var hon frisk och kry. Det enda var att hon hade lite fukteksem i ögonvecken, under hakan och under framtassarna, inte helt ovanligt på rasen eftersom det finns mycket hud där fukt kan samlas. Ordinerades lite krämer och droppar och nu ska hon bada fötterna varje dag för att bli kvitt åkommorna.

Jobba jobba:

Nu sitter jag på jobbet och har det rätt lugnt och skönt. Har lite telefon samtal att ringa och en hyresavi att dela ut men annars är det lunga puckar. Ska bli skönt med semester!!!

Efter jobbet idag ska jag till Frankes för att jobba. Var evigheter sen sist jag jobbade där så jag är nog lite ringrostig men det ska gå bra. Segt med en sån lång dag bara eftersom jag inte slutar förän elva ikväll. Men å andra sidan ger det goa pengar nu innan semester tider, aldrig fel!

Längtar tills imorgon för då kommer Johanna hit från Grebbestad. Längesen jag träffade henne så det ska bli kul att ses igen. Hon måste ju träffa Ebba också såklart. Hon kommer älska henne det vet jag!




Nej nu är dags att sluta skriva och börja jobba. Ska ta med mig Ebba på en promenad för att lämna en ny hyresavi till en slarvig hyresgäst.


Kommentarer
Postat av: Anki

Hej. Ang att gå i trappor så ska man nog vara lite försiktig om det är så att man vet att hunden har lite svagheter. Min har jätte dåliga armbågar o höfter. Om han springer förmycket i trapporna eller leker för mycket med bollen så mår han inte bra dagen efter. Hoppas att ni har en bra sommar.

ps hon är helt underbar.

Anki, Ozzy, Bea

2008-07-23 @ 13:45:57
URL: http://renstroms.webs.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: